«Білі янголи» евакуювали з Красногорівки двох важкопоранених і подружжя

«Білі янголи» евакуювали з Красногорівки двох важкопоранених і подружжя

Відео
Укрінформ
З обстрілюваної Красногорівки екіпаж поліцейських «Білі янголи» евакуювали двох важкопоранених мешканців і подружжя. Під час порятунку людей група потрапила під удар ворожого дрона.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Донецької області та оприлюднила відео цієї евакуації. 

Правоохоронці підкреслили, що місто Красногорівка наразі у вогні через штурм російських військ, проте евакуація з нього триває.

«Поліцейський спецекіпаж «Білі янголи» вивіз двох важкопоранених мешканців і подружжя, яке внаслідок обстрілу втратило сина. Під час порятунку людей група потрапила під удар FPV-дрона», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кожен рейс до Красногорівки – це ризик загинути: і дорога, і житловий сектор постійно обстрілюються, а ворог відстежує пересування з повітря.

Читайте також: З Красногорівки «Білі янголи» евакуювали п’ятьох цивільних, з них троє поранених

Так, цього разу поліцейські вчасно надали допомогу 73-річній жінці, бо ворожий снаряд поцілив у цивільне авто, в якому вона перебувала. Постраждала отримала опіки тіла, відкриту травму голови. Після першочергових дій з порятунку життя «Білі янголи» доставили поранену до лікарні.

Серед врятованих і 63-річний чоловік з осколковим пораненням ноги. Правоохоронці наклали на ногу пенсіонера турнікет, вивезли його і передали в руки лікарів у шпиталі.

Також про евакуацію попросило подружжя, що днями пережило трагедію, коли під час російського обстрілу осколком вбило їхнього 25-річного сина. Тоді «Білі янголи» допомогли транспортувати тіло, а тепер евакуювали батьків, 48 та 49 років. З собою сім’я забрала трьох собак.

«Під час зборів по приватному сектору, де перебував екіпаж, росіяни вдарили з дрона. Ані люди, ані автомобіль не постраждали», - повідомили в поліції.

Читайте також: «Білі янголи» під ворожим вогнем евакуювали з Авдіївського напрямку ще п’ятьох людей

Евакуація з Красногорівки стає все більш важкою, проте поки є змога – група «Білий янгол» продовжує працювати на межі можливостей.

Поліцейські знову закликали мешканців, які вирішили залишити небезпечний район, поквапитися з виїздом.

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, тому вирішено продовжити обов’язкову евакуацію населення.

На території Донеччини наразі залишаються близько 514 тис. мешканців. Від початку повномасштабного вторгнення РФ у безпечні регіони з Донецької області евакуйовано понад 1 млн 355 тис. людей, з них понад 164 тис. дітей.

Фото: скриншот відео, поліція Донеччини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-