Унаслідок падіння уламків ракети на Криворіжжі пошкоджені 15 будинків

Унаслідок падіння уламків ракети на Криворіжжі пошкоджені 15 будинків

Фото
Укрінформ
У Криворізькому районі на Дніпропетровщині внаслідок падіння уламків ракети зазнали руйнувань 15 приватних будинків, автомобілі та електромережа.

Про це в Телеграмі повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Через падіння уламків ракети на Криворіжжі пошкоджені 15 приватних будинків, авто, електромережа. Пожежу рятувальники приборкали», - повідомив Лисак.

За його словами, неспокійно було й у Нікополі: російські війська 7 разів атакували місто ударними дронами різних модифікацій та з важкої артилерії.

«Пошкоджені двоповерхівка, 8 приватних будинків. Побиті 5 магазинів, релігійна установа, інфраструктурний об’єкт, офісна будівля, бібліотека. Знищена господарська споруда, ще одна – понівечена. Зачепило лінії електропередач і газогін», - написав Лисак.

Пресслужба командування Сил оборони півдня у Телеграмі повідомила, що на Дніпропетровщині знищили ворожу керовану авіаційну ракету Х-59.

«Ворог продовжує тактику точкових ракетних ударів. З літака тактичної авіації спрямував удар керованою авіаційною ракетою Х-59 по Дніпропетровщині. В Криворізькому районі силами протиповітряної оборони ворожу ракету було збито», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Дніпропетровщині знешкодили збиту російську ракету

Як зазначається, падіння уламків ракети спричинило пожежу на відкритій території цвинтаря, пошкоджено дах приватного житлового будинку. За попередньою інформацію поранено місцеву мешканку, їй надано допомогу медиками на місці.

Як повідомляв Укрінформ, у Криворізькому районі на Дніпропетровщині внаслідок падіння уламків ракети поранено жінку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-