ВАКС засудив ексдиректора Чернівецького перинатального центру до шести років в’язниці

ВАКС засудив ексдиректора Чернівецького перинатального центру до шести років в’язниці

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд призначив покарання у вигляді шести років позбавлення волі колишньому директору Чернівецького перинатального центру за підкуп посадовців Чернівецької облради.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«Суд погодився з позицією прокурора САП та визнав ексдиректора винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 369 ККУ. За вироком суду особі призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Вирок набирає законної сили через тридцять днів з дня його проголошення, якщо його не буде оскаржено до Апеляційної палати ВАКС.

Суд конфіскував у дохід держави і предмет неправомірної вигоди - 12 тис. дол.

Читайте також: ВАКС засудив до умовного покарання ексзаступника Одеського міського голови

За версією слідства, колишній директор Чернівецького перинатального центру пропонував посадовцям Чернівецької облради 12 тис. дол. за рішення про призначення його на посаду безстроково. У квітні 2021 року його викрили на спробі дати хабар.

Як повідомляв Укрінформ, інспектора одного з районних відділів Головного управління ДСНС у Тернопільській області викрили в одержанні неправомірної вигоди від підприємців за надання послуг пожежної та техногенної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-