У Львові створили кластер транспорту та логістики

У Львові створили кластер транспорту та логістики

Фото
Укрінформ
У Львові створили кластер транспорту та логістики, наразі він об’єднує чотири компанії.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає Укрінформ.

«Приємно, що вдалось реалізувати ідею об'єднання однодумців у нашій сфері транспорту та логістики шляхом заснування такого кластера. Команда націлена на розробку та реалізацію ефективних і корисних проєктів як для галузі, так і для Львова», - зазначив голова громадської спілки «Львівський кластер транспорту та логістики» Андрій Хавич.

До кластера увійшли чотири компанії, зокрема, Приватне підприємство «Львівкульттовари», засновником якого є Хавич. Підприємство має понад 15 років досвіду роботи та здійснює перевезення не тільки територією України, а й до країн Європи та Азії.

Ще один учасник - ТОВ «Моя транслогістика», де керівником Орест Мищишин. Компанія має 20-річний досвід роботи у наданні логістичних, складських та брокерських послуг на території України, Європи, Північної та Південної Америки.

Приватне підприємство «ЛС-ТРАНС» створене 14 років тому Левом Голинським. Основний вид діяльності - перевезення спецтранспортом, авторефрижераторами. Компанія налічує більше 60 авто.

Читайте також: Україна та Словаччина працюють над трьома масштабними проєктами в енергетиці та логістиці

Приватне підприємство «РП ВЕСТ ТРАНС», яке також увійшло до кластера, засноване Іваном Пашковим у 2020 році. Це молода компанія, що спеціалізується на вантажних перевезеннях у міжнародному та внутрішньому сполученні.

Львівський кластер транспорту та логістики створювався близько шести місяців за підтримки управління економіки Львівської міської ради, яке спільно з Інститутом міста провело стратегічну сесію та низку бізнес-зустрічей для підприємців та закладів профтехосвіти. Підприємці та керівники профільних профтехів міста створили спільні проєкти задля посилення кадрового потенціалу бізнесу та впровадження змін в освітні програми.

Днями у Львівській міській раді підписали статут громадської спілки.

Як повідомляв Укрінформ, кластер оборонних технологій Brave1 профінансував 135 розробок на 2,315 млн дол.

Фото: Львівська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-