Мешканців ТОТ змушують брати участь в меморіальних акціях за загиблими у «Крокус Сіті Холл»

Мешканців ТОТ змушують брати участь в меморіальних акціях за загиблими у «Крокус Сіті Холл»

Укрінформ
В тимчасово окупованих Росією містах ворог змушує ходити на акції вшанування пам’яті загиблих під час теракту в «Крокус Сіті Хол» в Підмосков’ї та збирати гроші їх рідним.

Про це рух «Жовта стрічка» повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У Генічеську, Скадовську, Енергодарі та Мелітополі рашисти насильно змушують брати участь в акціях зі вшанування загиблих в «Крокус Сіті Холл», - йдеться у повідомленні.

Активісти руху «Жовта Стрічка» інформують, що окупанти змушують надсилати гроші на так звані рахунки сімей загиблих, а також насильно примушують покладати квіти на стихійні меморіали в Генічеську та Мелітополі.

«Нам відомо, що до цього процесу залучаються працівники окупаційних адміністрацій, вчителі та школярі, а також люди, які відмовляються брати паспорт РФ. Закликаємо по змозі ігнорувати всі заходи рашистів», - додають активісти.

Як повідомляв Укрінформ, теракт у концертному залі "Крокус Сіті Хол" в місті Красногорськ у Підмосков’ї може бути операцією російських спецслужб, щоб звинуватити Україну і отримати привід для початку мобілізації.

Читайте також: Зеленський про теракт у Підмосковʼї: У Росії це вже було неодноразово і методи завжди однакові

22 березня у партер концертної зали "Крокус Сіті Холл" перед концертом гурту "Пікнік" вдерлися "люди в камуфляжі" та вчинили стрілянину з автоматичної зброї. Під час атаки сталися вибухи, спалахнула пожежа.

Кількість жертв стрілянини зросла до 93 осіб і продовжуватиме збільшуватись.

Директор ФСБ Олександр Бортніков доповів Путіну про затримання 11 осіб, зокрема чотирьох терористів, які безпосередньо брали участь у теракті в підмосковному "Крокус Сіті Холі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-