Зеленський про теракт у Підмосковʼї: У Росії це вже було неодноразово і методи завжди однакові

Зеленський про теракт у Підмосковʼї: У Росії це вже було неодноразово і методи завжди однакові

Укрінформ
У Росії це вже відбувалося неодноразово і методи завжди були однаковими: підірвані будинки, розстріли, вибухи.

Про це у вечірньому відеозверненні заявив Президент України Володимир Зеленський коментуючи теракт у підмосковному "Крокус Сіті Холі", передає Укрінформ.

Відео, Офіс президента, Телеграм

"Тих сотень тисяч росіян, які зараз вбивають на українській землі, точно вистачило б, щоб зупинити будь-яких терористів. І якщо росіяни готові мовчки вмирати у «крокусах» та не ставити жодних питань своїм спецслужбам, то Путін ще не одну таку ситуацію спробує повернути на користь своїй особистій владі", - підкреслив Зеленський.

Як зазначив Президент, у Росії це вже відбувалося неодноразово і методи завжди були однаковими: підірвані будинки, розстріли, вибухи.

Читайте також: Цілковита маячня: у ГУР відреагували на версію про «український слід» теракту у «Крокус Сіті Холі»

"І завжди вони звинувачують інших. Вони прийшли в Україну, спалюють наші міста - і Україну ж намагаються звинуватити. Вони катують, ґвалтують людей - і їх же звинувачують. Вони сюди, на українську землю, нагнали сотні тисяч терористів своїх, воюють проти нас, і їм все одно, що відбувається всередині їхньої країні. Терористи завжди повинні програвати", - наголосив Зеленський.

Як повідомлялося, 22 березня у Підмосковʼї у концентрному залі "Крокус Сіті Хол" кілька чоловіків у камуфляжі розпочали стрілянину, піхзніше у будівлі виникла пожежа і пролунали вибухи. У російському фсб заявили, що виконавці теракту мали намір втекти до України. В ГУР МОУ назвали ці заяви абсурдними та брехливими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-