Уламки російських ракет впали у трьох районах Київщини, пошкоджена ЛЕП

Уламки російських ракет впали у трьох районах Київщини, пошкоджена ЛЕП

Укрінформ
Падіння уламків збитих російських ракет зафіксовано у трьох районах Київської області.

Про це очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Зранку ворог намагався атакувати область ракетами. Повітряна тривога в регіоні тривала понад дві години. В області працювали сили ППО. Є збиті цілі. Дякую нашим захисникам. Влучання в об’єкти житлової та критичної інфраструктури відсутні. Постраждалих від ракетної атаки немає", - написав Кравчено.

Він зазначив, що падіння уламків збитих цілей зафіксовані у трьох районах області, зокрема в одному з населених пунктів уламки впали на територію автомийки.

"Пошкоджена лінія електропередач, що проходить поруч з мийкою. Внаслідок цього понад 400 домоволодінь залишилися без електроенергії. Енергетики вже працюють над відновленням постачання світла", - написав очільник ОВА.

Крім того, ще в одному населеному пункті уламками пошкоджено дитячий майданчик на території приватного домоволодіння. В іншому місці уламки впали на відкритій місцевості поза межами населених пунктів.

Читайте також: Сили оборони вночі знищили 18 крилатих ракет і 25 «Шахедів»

Кравченко додав, що оперативні служби продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків атаки.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 24 березня російські стратегічні бомбардувальники здійснили пуски крилатих ракет. По всій території України була оголошена повітряна тривога.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-