У Харкові ідентифікували загиблих унаслідок ракетного удару 20 березня

У Харкові ідентифікували загиблих унаслідок ракетного удару 20 березня

Укрінформ
Унаслідок влучання ракети у виробничо-офісну будівлю у Харкові 20 березня загинули троє чоловіків та дві жінки.

Про це у Фейсбуці повідомив Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«Відучора всі п'ятеро вважалися зниклими безвісти. Та завдяки оперативній роботі наших слідчих та криміналістів, вже підтверджені особи чотирьох загиблих», - повідомив Болвінов.

За даними Болвінова, загинули двоє макетників-дизайнерів підприємства, яке займається вивісками - їм було 51 та 42 роки. Обидва згоріли на п'ятому поверсі. Одного з них фахівці ідентифікували завдяки співпадінню з ДНК його матері, іншого - зі зразками брата.

Тіла обох загиблих жінок також знайшли на 5 поверсі. Одна з них працювала в постраждалій будівлі бухгалтером на підприємстві, яке виготовляло електрообладнання. Їй було 56 років. Її зразки співпали з відібраним ДНК рідного брата.

Читайте також: Російські війська вдарили по Новогродівці на Донеччині, є загиблий

Друга жінка - 54-річна менеджерка зі збуту, її зразки ДНК співпали зі зразками її доньки.

«П'ята жертва - найімовірніше, колега цієї жінки. Він працював головним інженером на тому ж підприємстві. Зразки букального епітелію матері головного інженера вже прямують до нас зі Слов'янська. Вже завтра, після досліджень та аналізів зможемо точно сказати, чи саме він є п'ятою жертвою воєнного злочину росіян», - повідомив начальник слідчого управління.

Читайте також: Над Києвом та в районі столиці ППО вразила близько 30 ворожих ракет - КМВА

Як повідомлялося, 20 березня близько 13 години росіяни влучили у виробничо-офісну будівлю в Харкові, в якій розташовувалися типографія, меблевий і лакофарбовий цехи, а також орендували приміщення до 20 приватних підприємців. Після удару почалася пожежа: за дві години з площі 2 тис. кв. м вона поширилася на 10 тис. кв.м.

Загинули п’ятеро людей, ще п’ятеро вважалися зниклими безвісти, десятеро – поранені. На момент атаки в будівлі загалом перебували 65 людей.

За даними начальника обласної поліції Володимира Тимошка, для удару росіяни використали протикорабельну ракету Х-35.

Фото: Facebook/Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-