Внаслідок ракетної атаки РФ на Київщині пошкоджені понад 70 приватних будинків

Внаслідок ракетної атаки РФ на Київщині пошкоджені понад 70 приватних будинків

Фото
Укрінформ
У Київській області внаслідок російської ракетної атаки пошкоджено шість багатоквартирних, 73 приватні будинки та два освітніх заклади.

Як передає Укрінформ, про це поліція Київської області повідомляє у Фейсбуці.

"Станом на 19:00 зафіксовано пошкодження — шість багатоквартирних, 73 приватних будинки, два приміщення освітніх закладів та 14 транспортних засобів. На жаль, четверо людей отримали тілесні ушкодження", - ідеться уповідомленні.

На місцях вчинення воєнних злочинів працювали поліцейські, вибухотехніки та працівники ДСНС.

Раніше Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що станом на 18:00 на Київщині внаслідок ранкової ворожої ракетної атаки було зафіксовано пошкодження 69 приватних будинків, квартир у п’яти багатоповерхівках та приміщення двох ліцеїв.

За словами Кравченка, станом на 18.00 наслідок атаки постраждало четверо людей.

"Одна з постраждалих осіб – жінка 1974 року народження була госпіталізована в офтальмологічне відділення з пораненням ока, множинними саднами обличчя, травмами рук. Жінку оперативно прооперували. Лікарі оцінюють її стан як стабільний, середньо важкий. Іншим постраждалим також була надана необхідна медична допомога. Від госпіталізації три особи відмовилися", - зазначив Кравченко.

Наслідки російської ракетної атаки на Київщині / Фото: ДСНС

Крім того, наразі збільшилася кількість пошкоджених об’єктів.

"Станом на 18:00 – це 69 приватних будинків. На більшості обʼєктів частково вибиті вікна, посічені двері, пошкоджені дахи та стіни. Є також майже повністю зруйновані будинки. Крім того, пошкоджено низку квартир у п’яти багатоповерхівках області", - підкреслив Кравченко.

Через падіння уламків також пошкоджено фасади, вікна, огорожі двох ліцеїв Київської області. Наразі заняття в цих закладах освіти проводитимуться онлайн.

Читайте також: Майже всі російські ракети 21 березня були спрямовані на об’єкти ГУР - джерело

Крім того, уламками пошкоджено 14 транспортних засобів, 11 нежитлових об’єктів – медична лабораторія, паркани, гаражі, господарські приміщення.

"Обласна адміністрація, райони та громади надають всю необхідну допомогу людям для оперативного відновлення пошкоджених обʼєктів. Оперативні групи продовжують збирати інформацію. Всі факти воєнних злочинів фіксуються правоохоронними органами", - наголосив Кравченко.

На Київщині фіксують наслідки ракетної атаки Росії / Фото: Київська обласна прокуратура

Як повідомляв Укрінформ, зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил ЗСУ і мобільні вогневі групи Сил оборони України знищили дві балістичні і 29 крилатих російських ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-