На Сумщині за день із прикордоння евакуювали майже 80 осіб

На Сумщині за день із прикордоння евакуювали майже 80 осіб

Фото
Укрінформ
На Сумщині триває евакуація з прикордоння, зокрема, із Білопільської та Великописарівської громад.

Про це повідомили у Телеграмі Сумської ОВА, передає Укрінформ.

"З Великописарівської громади, яка щодня перебуває під ворожими обстрілами, з 13 по 17 березня евакуйовано 256 осіб, в тому числі 26 дітей. Зокрема, сьогодні у безпечні місця з території громади переміщені 55 осіб, із них двоє дітей", - повідомили в ОВА.

Крім того, евакуація проводиться з села Рижівка Білопільської громади. Вчора зранку в селі знаходився 31 житель, за вчора і сьогодні 23 людини евакуювались.

Згідно з поданою інформацією, наразі спільно представниками Червоного Хреста та МОМ проводиться забезпечення місць розміщення осіб товарами першої необхідності.

Опрацьовується питання з Департаментом з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської ОВА щодо нагальних потреб.

Читайте також: Ворог завдав удару по Конотопу, є влучання в інфраструктуру

В ОВА зазначили, що проводять додаткові заходи щодо збільшення та облаштування додаткових місць для розселення в разі подальшої необхідності.

Як раніше повідомляв Укрінформ, минулого тижня на " target="_blank">Сумщині розпочали масову евакуацію цивільних жителів із прикордонних громад області, насамперед, із Великописарівської - через посилення російських обстрілів та бойових дій у прикордонні з РФ.

Фото: Сумська ОВА, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-