Двох постраждалих під час падіння уламків дрона на Вінниччині готують до операцій

Двох постраждалих під час падіння уламків дрона на Вінниччині готують до операцій

Укрінформ
Двох юнаків, які постраждали унаслідок падіння уламків збитого ворожого безпілотника на Вінниччині, готують до операцій.

Про це у Фейсбуці повідомляє Департамент охорони здоров’я Вінницької ОВА, передає Укрінформ.

«Цілу ніч наші медики працювали й надавали усю необхідну медичну допомогу постраждалим внаслідок чергового російського терору. Постраждало й двоє молодих хлопців. Це 17-річний Євген та 18-річний Дмитро. Хлопці отримали термічні опіки 3-го та 2-го ступенів. Вони перебувають у нашому опіковому Центрі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Вінниччині померла жінка, госпіталізована після влучання збитого «Шахеда» у будинок

Згідно з повідомленням, стан цих пацієнтів стабільний, їм надана уся необхідна медична допомога. Медики готують хлопців до подальшого оперативного втручання.

Також повідомляється, що 26-річний чоловік, який єдиний вижив після влучання дрона у житловий будинок, перебуває в одній з обласних лікарень, де йому надається уся необхідна медична допомога. Він має черепно-мозкову травму та переломи.

Його батьки, 50-річний чоловік та 50-річна жінка, загинули. Чоловік помер одразу, а жінка уранці 15 березня. За її життя медики боролися понад 7 годин, у тому числі, три години оперували.

Як повідомлялось, у ніч проти 15 березня у Вінницькій області російський дрон-камікадзе влучив у житловий будинок.

Фото: Поліція Вінниччини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-