Обстріли Покровська: росіяни вчора пошкодили котельню та десятки житлових будинків

Обстріли Покровська: росіяни вчора пошкодили котельню та десятки житлових будинків

Фото
Укрінформ
Під час вчорашнього обстрілу Покровська на Донеччині пошкоджено 15 багатоквартирних будинків і 21 приватне господарство. П'ять бригад комунальників продовжують усувати пошкодження та руйнування.

Про це у Фейсбуці повідомила Покровська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Покровськ на шляху до відновлення після обстрілу. Сьогодні у місті продовжують усувати наслідки вчорашнього обстрілу. Пошкоджено численні об'єкти інфраструктури та житлові будинки, але зусилля комунальних служб спрямовані на швидке відновлення», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед об'єктів, які постраждали: котельня, 15 багатоквартирних будинків, 21 приватне домогосподарство, два приміщення комунальної власності, два заклади освіти, а також медичний та культурний заклади. Один заклад освіти було зруйновано.

Читайте також: За добу росіяни атакували 10 областей України, є загиблі й поранені

Наразі у роботу залучено п’ять бригад, ці бригади комунальних підприємств та установ разом вже «закрили» листами OSB 115 вікон в багатоповерхових будинках. Ремонт покрівель постраждалих будинків виконується підрядною організацією.

Для проведення робіт з усунення наслідків з матеріального резерву було завезено різні будівельні матеріали, зокрема 350 листів OSB, три кубометри бруса, 800 кв. метрів тарпауліна, 4000 шт. саморізів по дереву та 10 балонів монтажної піни.

Крім того, благодійники надали набори будівельних матеріалів для мешканців осель, що були пошкоджені обстрілом.

Обстріли Покровська: росіяни вчора пошкодили котельню та десятки житлових будинків / Фото: Покровська МВА

Читайте також: Росіяни скинули на приватний сектор Торецька авіабомбу, є поранені

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, попри важкі обставини місто сьогодні об’єдналося для подолання наслідків російської агресії. «Відновлення — це важкий процес, особливо в умовах постійної збройної агресії, втім ми продовжуватимемо працювати, поки не виконаємо всі необхідні роботи», - підкреслив він.

Як повідомлялося, вночі 6 березня російські війська здійснили ракетний удар по Покровську Донецької області. Одна людина була поранена, місто зазнало значних руйнувань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-