Росіяни вдруге за день обстріляли Куп’янськ, під завалами підприємство можуть бути люди

Росіяни вдруге за день обстріляли Куп’янськ, під завалами підприємство можуть бути люди

Відео
Укрінформ
Російські війська вдруге за день обстріляли Куп’янськ Харківської області, під завалами адмінбудівлі комунального підприємства можуть перебувати люди.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

“30 хвилин тому було завдано ще трьох ударів так само керованими авіабомбами по місцевому комунальному підприємству. Там теж підрозділи ДСНС проводять рятувальну операцію, оскільки в нас є інформація, що під завалами адміністративної будівлі можуть перебувати люди”, - сказав начальник обладміністрації.

Відео: Офіційний канал національної поліції України

Крім того, у Куп’янському районі обстрілів зазнали села Чорне та Приколотне. 

“Там зруйновані два освітні заклади”, - поінформував Синєгубов. 

За інформацією ДСНС, рятувальники продовжують працювати на місці удару, що припав по житлових будинках. З-під завалів дістали чотирьох людей.

Читайте також: Росіяни знову обстріляли село Липці на Харківщині, виникла пожежа

“Внаслідок обстрілу стались руйнування у трьох двоповерхових житлових будинках. Пошкоджень зазнав і приватний сектор. Понівечені щонайменше 10 приватних осель. Унаслідок вибухів виникли дві пожежі у будівлях”, - зазначили у службі.

До пошукової операції залучені 57 рятувальників.

Як повідомлялося, війська РФ близько 13:30 17 лютого обстріляли Куп’янськ Харківської області, внаслідок чого зруйновано двоповерховий будинок і кілька приватних. П’ятеро людей постраждали.

За даними поліції, загарбники скинули на житлові квартали понад 10 керованих і фугасних авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-