На Луганщині росіяни планують відкрити кадетський корпус для доньок загиблих бойовиків

На Луганщині росіяни планують відкрити кадетський корпус для доньок загиблих бойовиків

Укрінформ
На тимчасово захопленій території Луганської області російські загарбники збираються відкрити кадетський корпус для доньок загиблих під час війни бойовиків.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

«У так званій «ЛНР» збираються відкрити кадетський корпус для доньок загиблих під час війни бойовиків. Підкреслюють, що пропаганда з дитинства та формування ненависті «важливі для формування майбутнього Росії». Та повідомляють, що будуватимуть світогляд дівчат на ідеології РФ», - наголошують в ОДА.

Як зазначили в обладміністрації, у лікарні тимчасово захопленого Лисичанська у разі голосування за президента РФ Володимира Путіна обіцяють знижки на медичні послуги та препарати. При цьому про бажання скористатися пропозицією треба повідомити головного лікаря, який надасть подальші інструкції.

За словами начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора, українська оборона витримала чергову перевірку на міцність у Білогорівці, де відбиті декілька штурмів. Атакував ворог за підтримки авіації.

Читайте також: Загарбники налагоджують випуск дронів у школах на ТОТ Запоріжжя

«Під вогонь противника потрапили прифронтові села, зокрема Невське, - зазначив Лисогор. - Тим не менше, до звільнених населених пунктів вдалося доставити хліб і продуктові набори. Їх отримали жителі Греківки та Новолюбівки».

Як повідомляв Укрінформ, у школах тимчасово захопленого Довжанська росіяни викладають дітям саперну справу, тактику диверсійних груп, розвивають навички стрільби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-