Родичі загиблої у Харкові сім'ї здали зразки ДНК - Клименко

Родичі загиблої у Харкові сім'ї здали зразки ДНК - Клименко

Укрінформ
Родичі сім'ї, що загинула внаслідок атаки ворожих безпілотників на Харків, уже здали свої зразки ДНК для точної ідентифікації виявлених тіл.

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив у Телеграмі.

За його словами, аналіз для ДНК-дослідження здала, зокрема, мати загиблого чоловіка. Жінка втратила сина, невістку і трьох маленьких онуків.

«Відранку жінка на місці трагедії та вже здала аналіз для ДНК-дослідження. Це важливо, адже тільки так ми зможемо стовідсотково сказати, чиї саме тіла дістали з будинку. Всі вони дуже обгорілі», – зазначив міністр.

Також слідчі відшукали рідного брата 35-річної жінки. Він теж здав свої зразки.

Узяли ДНК й у сина загиблого подружжя.

Ідентифікація тіл буде здійснена за допомогою ДНК-апарата ANDE й молекулярно-генетичної експертизи.

Клименко додав, що, зі слів родичів, майже весь час між першим та другим вибухами сім'я була на зв'язку: і чоловік, і дружина намагалися з кимось зв'язатися. Потім зв'язок із ними обірвався.

Читайте також: Зеленський відреагував на харківську трагедію: Терор не може залишатися без справедливої відповіді

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 10 лютого російські загарбники атакували Харків ударними безпілотниками, влучивши по нафтобазі.

Унаслідок ворожого влучання розлилося пальне та спалахнула пожежа – повністю згоріли 15 приватних будинків. Семеро людей загинули.

Живцем згоріла родина із трьома дітьми. Поліція знайшла їхні тіла. Усі вони сильно обгоріли, для остаточних висновків потрібна ДНК-експертиза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-