Зеленський відреагував на харківську трагедію: Терор не може залишатися без справедливої відповіді

Зеленський відреагував на харківську трагедію: Терор не може залишатися без справедливої відповіді

Укрінформ
Президент України відреагував на нічну атаку ворожими безпілотниками по Харкову, внаслідок якої загинули люди, та наголосив на тому, що терор Російської Федерації не може залишатися без справедливої відповіді.

Про це глава Української держави зазначив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Реальність завжди говорить більше, ніж будь-які слова. Минулої ночі через пожежу після удару «Шахедів» у Харкові загинула ціла сімʼя: батьки та троє дітей», - зауважив він.

Президент нагадав, що найстаршій загиблій дитині - 7 років, середній - 4 роки, найменшій - не було і року, «діти, які ще не встигли побачити життя й були вбиті через російське божевілля».

Водночас, додав він, загинула ще одна сімʼя: чоловік та дружина.

Глава держави висловив співчуття всім рідним та близьким загиблих.

«Рятувальна операція на місці в Харкові продовжується. Вдалося врятувати чотирьох людей, і серед них одна дитина. Десятки людей евакуйовані», - зазначив Зеленський.

Він запевнив, що усі потрібні служби залучені, і кожному, хто постраждав, буде надана необхідна допомога.

Президент висловив вдячність усім, хто підтримує Україну та українців у захисті від російського терору, адже кожен прояв підтримки критично важливий.

«Так само важливо розуміти, що терор не може залишатися безкарним. Терор не може залишатися без справедливої відповіді. Терористи повинні програти цю війну, яку вони розпочали. Росія повинна відповісти за кожне зруйноване і знищене нею життя. Тільки так безпека для всіх знов стане частиною реальності», - резюмував він.

Читайте також: Вигоріла половина вулиці - Терехов про атаку дронів на Харків

Як повідомлялось, унаслідок нічної атаки БпЛА Харкова в Немишлянському районі міста згоріли 15 приватних будинків. Займання сталося через влучання БпЛА у нафтобазу, де стався витік палива.

Вигоріла половина вулиці: наслідки атаки дронів на Харків / Фото: В`ячеслав Мадієвський. Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-