На Львівщині виявили ворожу ракету, яка не здетонувала

На Львівщині виявили ворожу ракету, яка не здетонувала

Укрінформ
У Стрийському районі на Львівщині, за 400 метрів від житлових будинків, виявили російську ракету, яку підбила ППО, але вона не здетонувала.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«В одному з сіл Миколаївської громади Стрийського району у полі, за 400 метрів від житлових будинків, виявили уламки ракети, яка не здетонувала. Це та ракета, яку підбили наші сили ППО. На місце виїхали вибухотехніки», - написав Козицький.

Начальник ОВА звернувся до мешканців області з проханням, що у разі виявлення подібної «знахідки» у жодному разі не слід підходити до неї і, тим більше, - не торкатися. Уламки можуть бути смертельно небезпечними. У таких випадках негайно слід телефонувати у поліцію за номером 102. 

Читайте також: На Київщині уламки ракет пошкодили 14 приватних будинків, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, на Львівщині під час ранкової повітряної тривоги сили ППО знищили ракету біля Самбора, інша - влучила у промислову будівлю в Дрогобичі, де спалахнула пожежа, яку наразі ліквідували.

Загалом сьогодні вранці росіяни застосували 64 засоби повітряного нападу по Україні - ударні БпЛА, крилаті, балістичні та зенітні керовані ракети. В результаті бойової роботи вогневими засобами Повітряних сил та Сил оборони знищено 44 повітряні цілі.

Фото: Максим Козицький / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-