Молодіжний вертеп на Львівщині зібрав понад 200 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ

Молодіжний вертеп на Львівщині зібрав понад 200 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Молодь міста Судова Вишня, що на Львівщині, зібрала на різдвяні свята понад 200 тисяч гривень на 11 дронів для українських захисників.

Про це повідомляє Львівська ОВА, передає Укрінформ.

«Ще кілька місяців тому купівля одинадцяти дронів була мрією, але вже з початку перших репетицій – метою. Ми старанно працювали, докладали максимальних зусиль, оскільки розуміли, що кожен внесок – це складова тяжкої боротьби за нас, за наше ж майбутнє. І ми зуміли, та закликаємо всіх: єднаймося задля перемоги!», - зазначив ініціатор благодійного мистецького проєкту, студент НУ «Львівська політехніка» Олег Фольтович.

Зазначається, що вже другий рік поспіль креативна учнівсько-студентська творча команда Судової Вишні активно й успішно реалізує благодійні волонтерські проєкти. Цьогорічний вертеп став особливим проєктом для громади. Адже результат перевершив їх сподівання – колядникам вдалося зібрати понад 200 тисяч гривень для допомоги українським воїнам.

Як наголосив заступник голови Львівської ОВА Іван Собко, такі справи молоді тішать найбільше. Вони засвідчують, що є майбутнє у громади, у краю, в України.

«Своєю справою, яку робили з ентузіазмом, наполегливістю і вірою в результат, ці молоді люди подали добрий приклад для всіх нас, вкотре підтверджуючи, що разом, спільними зусиллями можна зробити багато. А ще важливим є те, що для реалізації задуму вибрали вертеп, бо збереження, популяризація і розвиток наших традицій є тим, що нас єднає, нагадує про наше коріння, показує нашу незнищенність і додає оптимізму та сили», – підкреслив Собко.

Читайте також: Український вертеп про Голодомор зібрав у Відні майже €2 тисячі на турнікети для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, у Львівській області 12-річний волонтер Максим Зарічний з Херсонщини за гроші, що наколядував (16 тис. грн) придбав безпілотник для Збройних сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-