У лікарнях Харкова залишаються 29 постраждалих від вчорашніх атак РФ

У лікарнях Харкова залишаються 29 постраждалих від вчорашніх атак РФ

Укрінформ
У харківських лікарнях залишаються 29 постраждалих після трьох хвиль ракетних ударів по Харкову 23 січня, троє людей - у реанімації.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Внаслідок ворожих обстрілів Харкова 23 січня у медзакладах міста перебуває 29 постраждалих - 14 чоловіків та 15 жінок. Дві жінки 61 й 46 років, а також 21-річний чоловік зазнали тяжких політравм, вони перебувають у реанімаційних відділеннях. Їхній стан важкий», - повідомив Синєгубов.

За його даними, діти, які вчора перебували у стаціонарі медзакладу, у задовільному стані, отримують лікування вже амбулаторно.

Решта постраждалих перебуває у відділеннях хірургії, нейрохірургії, травматології, офтальмології. Їхній стан середньої тяжкості та задовільний, зазначив начальник ОВА.

Читайте також: Експерти встановили особу загиблого, який вчора опинився в епіцентрі вибуху ракети у Харкові

Як повідомлялося, 23 січня о 4-й та 7-й ранку російські війська завдали ракетних ударів по Київському та Салтівському районах Харкова. На цей час відомо про 8 загиблих, у тому числі дитину, понад 60 людей постраждали. Рятувальники та волонтери продовжують пошукові роботи у зруйнованій п'ятиповерхівці. Пошкоджені 112 багатоквартирних будинків і кілька приватних.

Близько 22:00 війська РФ завдали ракетних ударів по центру Харкова та Холодногірському району. Є руйнування будівель, пошкоджені офіси, магазини, заклади харчування. Постраждали 9 людей, включно з 4-річною дитиною.

Фото: Олег Синєгубов / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-