На Київщині через ракетну атаку постраждали троє людей

На Київщині через ракетну атаку постраждали троє людей

Фото
Укрінформ
У Київській області внаслідок ракетної атаки російських військ постраждали щонайменше троє людей, уламками ворожих ракет пошкоджені цивільні об'єкти, зокрема багатоповерхові будинки.

Про це голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Область відбила чергову масовану атаку ворога. Сьогодні вранці наш регіон був атакований ракетами. За попередньою інформацією, влучань в об’єкти житлової та цивільної чи критичної інфраструктури не зафіксовано. Дякуємо нашим силам ППО за надійний захист українського неба", – зазначив Кравченко.

Читайте також: У Павлограді внаслідок масованої ракетної атаки загинула людина

Він додав, що, за попередніми даними, через падіння уламків російських ракет станом на 8:30 є інформація про трьох постраждалих. Їм надають першу допомогу.

На Київщині внаслідок ракетної атаки пошкоджені житлові будинки та транспортні засоби / Фото: Київська обласна прокуратура

У кількох громадах області пошкоджені три багатоповерхівки, приватні будинки, господарчі споруди, десять легкових автомобілів і кафе. Вогнеборці гасять пожежу на парковці біля одного з житлових комплексів.

На місцях працюють всі оперативні служби. Більш детальна інформація щодо наслідків ракетної атаки буде надана згодом.

"Працюємо. Наслідки атаки ліквідовуємо. Всі отримають необхідну допомогу", – запевнив голова ОВА.

Читайте також: У передмісті Харкова внаслідок ракетних ударів горить газопровід, є постраждалі

Як повідомляв Укрінформ, зранку 23 січня російські війська здійснили на Україну масову ракетну атаку. Під час повітряної тривоги вибухи пролунали, зокрема в Києві та області.

У столиці внаслідок ракетної атаки РФ постраждали щонайменше десятеро людей, серед них – 13-річний хлопець. Також відомо про одну загиблу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-