Ворог за день 24 рази обстріляв прикордоння Сумщини

Ворог за день 24 рази обстріляв прикордоння Сумщини

Укрінформ
Російські війська за неділю 24 рази обстріляли прикордонні території та населені пункти Сумської області. Зафіксовані 96 вибухів. 

Про це повідомляє у Фейсбуці Сумська ОВА, передає Укрінформ.

"Протягом дня росіяни здійснили 24 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовані 96 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Есманьська, Шалигинська, Свеська громади", - йдеться у повідомленні.

Есманьська громада: ворог бив із мінометів (7 вибухів) та стрілецького озброєння.

Великописарівська громада: здійснено скидання з БпЛА вибухових пристроїв ВОГ (3 вибухи), гранатометний обстріл з СПГ-9 (7 вибухів) та мінометний обстріл (8 вибухів).

Читайте також: Росіяни обстрілюють Херсон

Краснопільська громада: 6 мін скинули росіяни на територію громади. Крім того, відбулося скидання з БпЛА боєприпасів типу ВОГ та РГО (16 вибухів).

Свеська громада: зафіксовано мінометний обстріл (3 вибухи).

Білопільська громада: ворог вдарив з артилерії (7 вибухів) та мінометів (17 вибухів). Також був обстріл FPV дрон-камікадзе (2 вибухи).

Хотінська громада: здійснено мінометний обстріл (5 вибухів).

Юнаківська громада: зафіксовано скидання з БпЛА вибухових пристроїв ВОГ (1 вибух), мінометні обстріли (9 вибухів) та обстріл FPV дроном-камікадзе (1 вибух).

Читайте також: Росіяни атакували Нікопольський район артилерією та безпілотниками

Шалигинська громада: був мінометний обстріл (3 вибухи).

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні заявив, що за один день росіяни обстріляли понад 100 українських міст, містечок та сіл у дев'яти областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-