Росіяни влаштували на Луганщині «єдиний день підписів» за Путіна - Центр нацспротиву

Росіяни влаштували на Луганщині «єдиний день підписів» за Путіна - Центр нацспротиву

Укрінформ
Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях України зганяють бюджетників для збору підписів на підтримку висунення Путіна кандидатом на «виборах» президента РФ.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«На тимчасово окупованих територіях Луганської області росіяни провели «єдиний день підписів» на підтримку висування міжнародного військового злочинця Путіна на «вибори президента РФ». Під час заходу окупанти зганяли бюджетників до пунктів збору підписів з пропагандистською метою, а саме - імітації підтримки окупації з боку більшості населення регіону», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що збір підписів проводять «волонтери» з Росії. Самі псевдовибори не викликають значного інтересу в населення окупованих районів. Тож ворог вирішив розтягнути «виборчий процес» на чотири дні й дозволити «голосувати» за місцем проживання, аби приховати відсутність явки на дільницях.

Читайте також: СБУ оголосила підозру керівникам ЦВК РФ за псевдовибори у захоплених регіонах України

Центр національного спротиву закликав населення ТОТ бойкотувати таке «волевиявлення», не відкривати двері представникам «виборчої комісії» та ігнорувати будь-які ініціативи окупантів.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники на ТОТ представили план обов'язкової явки студентів на псевдовибори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-