СБУ провела обшуки у Львівській ОВА

СБУ провела обшуки у Львівській ОВА

Укрінформ
Слідчі СБУ провели обшуки у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної військової адміністрації в межах кримінального провадження щодо можливої протиправної діяльності одного з постачальників засобів захисту.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, передає Укрінформ.

«15 січня у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної військової адміністрації працівники УСБУ у Львівській області проводили слідчі дії в межах кримінального провадження щодо можливої протиправної діяльності одного з постачальників засобів захисту», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що департамент сприяє слідству і надає всі документи для всебічного, повного та об’єктивного розслідування.

Водночас у ЛОВА не уточнили, про якого саме постачальника йдеться та які засоби захисту купував у нього департамент. Лише вказується, що «департамент провів закупівлю необхідних засобів захисту з метою поповнення регіонального резерву матеріальними ресурсами».

Читайте також: На Житомирщині викрили концерн, який продавав системи загородження для ВПК Росії

Укрінформ направив запит до Управління СБУ у Львівській області.

Як повідомлялося, Бюро економічної безпеки провело обшуки у Львівському ТЦК та СП. Дозвіл на слідчі дії надав 8 січня Личаківський районний суд Львова в межах кримінального провадження за ознаками перевищення військовою особою службових повноважень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-