Авіація РФ завдала ударів по Невському на Луганщині, за добу зафіксували 14 вибухів

Авіація РФ завдала ударів по Невському на Луганщині, за добу зафіксували 14 вибухів

Укрінформ
У суботу, 13 січня, російська армія двічі завдавала авіаційних ударів по Невському Луганської області. Жителі весь день перебували в укриттях.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє обласна державна адміністрація.

«Двічі за добу Невське зазнало авіаційних ударів. Вчора близько 12:00 в селі сталося 10 вибухів, увечері – ще чотири. Місцеві увесь день перебували в укриттях. Наслідки руйнувань наразі уточнюємо», - зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Загалом, за його словами, росіяни здійснили 14 авіаційних нальотів, вдаривши також по Білогорівці та Серебрянському лісу.

«На землі вони намагаються тиснути поблизу Макіївки, але всі ці спроби відбиваються Силами оборони», – повідомив Лисогор.

Читайте також: У Невському на Луганщині ворог за два тижні знищив 12 будинків

Як зазначає обладміністрація, у так званій «ЛНР» до 1 квітня, тобто до завершення підрахунку голосів на виборах президента РФ, дозволили обіг пива, пивних напоїв, сидру, пуаре, медовухи в полімерній споживацькій тарі обсягом більше 1500 мл, що вироблені на території «ЛНР» до 1 січня 2024 року.

«Якщо простіше – на окупованій території триватиме продаж спиртних напоїв, виробники яких не отримали ліцензії, які необхідно було оформити під час інтеграції в законодавство рф», - ідеться в повідомленні.

Як підкреслили в обласній адміністрації, далеко не всі жителі тимчасово захопленого Сєвєродонецьку можуть претендувати на встановлення стаціонарного телефона, «бо телефонні апарати в окупантів відсутні. Дротовий зв’язок за гроші проведуть, якщо тільки маєш власний телефон».

Читайте також: Росіяни через сильні морози не можуть знешкодити свою бомбу, яку вчора скинули на Рубіжне

При цьому за кордон телефонувати не можна, лише на номери так званих «ЛНР», «ДНР» і РФ. Хвилина розмови в будь-якому разі коштує три рублі.

Як повідомляв Укрінформ, Кремль планує побудувати низку сміттєзвалищ на тимчасово захоплених територіях Донецької та Луганської областей, які будуть обслуговувати Росію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-