У Невському на Луганщині ворог за два тижні знищив 12 будинків

У Невському на Луганщині ворог за два тижні знищив 12 будинків

Укрінформ
У Невському Луганської області армія РФ за останні два тижні знищила вже 12 будинків.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, передає Укрінформ.

За словами начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора, ворог поступово знищує Невське. Руйнації зазнали ще два домоволодіння. За останні два тижні вже щонайменше 12 будинків не підлягають відновленню після ворожого обстрілу. 

“Деякі пошкодження знаходимо не одразу – до окремих куточків села, де вже давно не залишилося населення, можна дістатися лише при повній тиші з боку ворога, що трапляється вкрай рідко”, – зазначив Лисогор.

Майже щодня росіяни влаштовують авіаційні нальоти на Серебрянський ліс, де міцно тримають оборону українські захисники. Минула доба не стала винятком. Стосується це й обстрілів Білогорівки.

Як зазначили в ОВА, новенькі таксофони, встановлені по Лисичанську, не рятують життя. “Чи то їх періодично відключать, чи то небажання швидкої працювати цілодобово. Тому замало дістатися до апарату за кілька кілометрів від будинку, ще важче завдання – додзвонитися до лікарів”, - зауважили в обладміністрації.

Читайте також: Росіяни через сильні морози не можуть знешкодити свою бомбу, яку вчора скинули на Рубіжне

У так званій “ЛНР” за два місяці до "виборів" широко анонсують переваги голосування на дому та поквартирного обходу і водночас поспішають списати бюджетні кошти, обсяг яких може скоротитися після завершення постановки з волевиявленням, на виборчу інфраструктуру.

Так почали облаштувати виборчі дільниці для осіб з інвалідністю, хоча до цих людей мають приїхати поадресно.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому  Лисичанську досі відсутнє централізоване опалення, у місті проблеми з водопостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-