Жителям окупованої Донеччини обіцяють продуктові набори за підтримку Путіна на «виборах»

Жителям окупованої Донеччини обіцяють продуктові набори за підтримку Путіна на «виборах»

Фото
Укрінформ
Жителям окупованої Донеччини загарбники розсилають СМС-повідомлення - обіцяють давати продуктові набори тим, хто у березні на президентських виборах у РФ проголосує за Путіна.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє міська рада українського Маріуполя.

Як випливає з СМС, записатися на отримання продуктів «можна в приймальні міністерства праці та соціальної політики ДНР».

У міськраді зазначають, що загарбники вже не знають, як змусити українців на окупованих територіях віддати голос за Путіна на виборах у РФ.

«Агітація не працює, у Маріуполі її просто викидають на смітник. Тож тепер вирішили «купувати» голоси. Зокрема, розсилають СМС-повідомлення з закликом віддати свій голос за «продуктовий набір», і такі СМС вже отримали жителі Донецька», - констатували у міській йдеться в дописі.

Читайте також: У Маріуполі загарбники роздають агітрекламу з Путіним, містяни викидають її у смітник

У міськраді підкреслили, що спочатку загарбники довели людей до межі виживання та відчаю, а тепер готові давати «допомогу», аби лише поставили галочку навпроти імені російського диктатора.

Як відомо, агресія Росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів, тут так і немає нормального постачання електрики, води, газу. Через високі ціни у більшості мешканців не вистачає грошей на покупку харчових продуктів.

Читайте також: Загарбники досі не змогли налагодити роботу критичної інфраструктури в Маріуполі - мер

У місті, як і на території всієї «ДНР», проводилася примусова паспортизація, без паспорта громадянина РФ не можна отримати пенсії та соціальні виплати, працювати на бюджетних підприємствах.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-