Унаслідок обстрілів на Харківщині пошкоджені приватні будинки, лікарня, підприємства

Унаслідок обстрілів на Харківщині пошкоджені приватні будинки, лікарня, підприємства

Фото
Укрінформ
Унаслідок російських обстрілів минулої доби на Харківщині пошкоджена медична та соціальна інфраструктура, приватні будинки, підприємство, виникли пожежі, серед постраждалих – неповнолітній.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, передає Укрінформ. 

“Минулої доби рашисти теж постійно обстрілювали Харківщину. Є загиблі та поранені. Серед поранених – неповнолітній житель села Сенькове. Численні руйнування і пошкодження житлових будинків задокументували поліцейські. В селищі Великий Бурлук пошкоджено лікарню, господарчі будівлі складські приміщення приватних підприємств, будинок культури”, - розповів Тимошко.

За його даними, у Вовчанську Чугуївського району знищені господарчі будівлі, пошкоджено дах цивільного підприємства, зазнали руйнувань і пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі будівлі, автомобілі. 

Як повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, у Вовчанську вдень 7 січня внаслідок влучання снарядів сталася пожежа на території приватного маєтку. Горів житловий будинок, гараж та автомобіль. Ввечері місто зазнало удару по закладу соціальної інфраструктури, сталася пожежа на площі 150 кв.м.  

Читайте також: Ворог вдарив по промислових об'єктах Харкова, постраждала жінка - Терехов

У селищі Великий Бурлук Куп'янського району через обстріл загорілося одне зі складських приміщень місцевого агропідприємства. 

“Сталася масштабна пожежа на площі близько 1200 кв. м”, - поінформували рятувальники. 

Минулої доби слідчі поліції відкрили 16 кримінальних проваджень за статтею “Порушення законів і звичаїв війни”. 

Як повідомлялося, 7 січня у Куп'янському районі Харківської області внаслідок російських обстрілів загинув чоловік, поранені двоє мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-