На Миколаївщині знищили два «Шахеди» та дві протирадіолокаційні ракети

На Миколаївщині знищили два «Шахеди» та дві протирадіолокаційні ракети

Укрінформ
На Миколаївщині упродовж доби знищили два "Шахеди" та дві протирадіолокаційні ракети.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Укрінформ.

"Протягом доби на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони знищено ударний БпЛА типу "Shahed-131/136". Також ворог намагався вдарити по області двома протирадіолокаційними ракетами Х-31П, які втратили бойову спроможність у повітрі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що руйнувань і постраждалих немає.

Як повідомляється, у Миколаївському районі вчора, 5 січня, о 08:52 внаслідок ворожого обстрілу населеного пункту Куцурубської громади на території сільськогосподарського підприємства пошкоджено приміщення та техніку. Постраждалих немає.

"Вчора ввечері, 5 січня, о 17:31 та сьогодні вранці, 6 січня, о 05:41 ворог завдавав артилерійських обстрілів по м. Очаків Очаківської громади. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На узбережжі Миколаївщини знищили морську міну

За попередню добу у Баштанському районі внаслідок влучання БпЛА типу «Shahed 131/136» відбулось займання складів на території агропідприємства, яке було оперативно ліквідовано. Крім того, пошкодження отримала будівля дитсадка, сільський будинок культури та приватні будинки. Постраждалих не було.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська ввечері 3 січня завдали ракетного удару по Снігурівці Миколаївської області, поранені чотири людини, а вранці 4 січня двічі обстріляли з артилерії Очаків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-