Загарбники наказали створити у кожній школі Луганщини «музей сво» - Центр нацспротиву

Загарбники наказали створити у кожній школі Луганщини «музей сво» - Центр нацспротиву

Укрінформ
Пропаганда серед школярів тимчасово захопленої Луганської області набуває все нових обертів, «влада» розпорядилась створити в школах так звані «музеї сво».

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«На тимчасово окупованих територіях росіяни намагаються посилити промивання мізків школярам шляхом створення музейних осередків своєї загарбницької війни. Так, окупаційна адміністрація Луганщини розпорядилась створити в кожній діючій школі так звані «музеї сво». Тобто, в кожній школі будуть осередки пропаганди, які возвеличуватимуть нацистську війну Кремля проти України», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у ці «музеї» завозять виставки з російським спорядження та формують стенди з місцевими зрадниками, аби створити міф про підтримку місцевими окупації.

«Головна мета «музеїв» - перенести відповідальність за початок війни, а також за злочини росіян проти цивільного населення у 2022 році на жертву - тобто Україну», - наголосили у Центрі нацспротиву.

Читайте також: Російські авіабомби зруйнували ще два будинки у Невському на Луганщині

Як повідомляв Укрінформ, військових РФ «водять» по дитсадках на захоплених територіях для пропаганди. Організовуються виступи воєнних злочинців перед українськими дітьми. Таким чином ворог планує змінити самоідентифікацію дітей.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-