Російські авіабомби зруйнували ще два будинки у Невському на Луганщині

Російські авіабомби зруйнували ще два будинки у Невському на Луганщині

Укрінформ
Російська армія керованими авіаційними бомбами зруйнувала ще два будинки в Невському Луганської області.

Про це у Фейсбуці повідомляє обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"По Невському загарбники вдарили чотирма керованими авіаційними бомбами КАБ-500, вщент зруйнувавши ще два будинки. На щастя, обійшлося без жертв. Вкотре наголошу, що залишатися в селі вкрай небезпечно. Ворог б’є, не звертаючи уваги на цивільних", - заявив начальник ОВА Артем Лисогор.

За його словами, "перебуваючи в активній обороні, наші військові завдають противнику значних втрат. Окупанти навіть при перегрупуванні на окремих ділянках фронту не зменшують тиск на інших. Учора атакували на Куп’янському напрямку – безуспішно".

Як зазначили в ОВА, на шахтах "Східвугілля" перед гірниками тимчасово захопленої частини Луганщини накопичилася заборгованість із виплати зарплати у 400 мільйонів рублів. "У четвертому кварталі минулого року люди практично не бачили грошей. Не дочекалися й виконання обіцянки до Нового року. Кошти від власного видобутку зникли у невідомому напрямку, тож тепер цю проблему намагаються вирішити коштом бюджету "лнр", - підкреслили в обладміністрації.

Жителі Новопсковщини обурені відсутністю автобусного сполучення між населеними пунктами, яке регулярно працювало до повномасштабного вторгнення росіян. "До прикладу, до розташованої майже на кордоні з рф Ганусівки раніше автобус курсував щодня. Із приходом росіян не відбулося жодного рейсу. Наразі ж з окупаційної адміністрації лише чутні обіцянки стосовно поновлення маршруту. Аби дістатися Новопскова, місцеві мешканці вимушені винаймати приватного перевізника – у середньому така послуга коштує 1,5 тисячі рублів", - ідеться в повідомленні ОВА.

Читайте також: Із прифронтового Невського на Луганщині евакуювали ще трьох людей

Як повідомляв Укрінформ, до Невського привезли допомогу від Товариства Червоного Хреста. Жителям села роздали ковдри і набори посуду.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-