У Миколаєві в межах челенджу для ЗСУ зібрали майже ₴2 мільйони

У Миколаєві в межах челенджу для ЗСУ зібрали майже ₴2 мільйони

Укрінформ
У Миколаєві триває челендж зі збору коштів для потреб воїнів, які боронять нашу країну на фронті, наразі вже зібрано два мільйони гривень.

Про це повідомила пресслужба Миколаївської міської ради, передає Укрінформ.

Зазначається, що ініціатором акції став колектив департаменту праці та соціального захисту міської ради. Підтримали колег працівники всіх структурних підрозділів, комунальних підприємств, установ та закладів. Наразі у челенджі взяли участь тисячі співробітників.

Загалом вже вдалося зібрати майже 2 млн грн. Кошти акумулюються на рахунку благодійного фонду. На запит військовослужбовців за них купують все необхідне для виконання бойових завдань - обладнання, інструменти, техніку.

У межах челенджу вже придбано та передано бійцям квадрокоптери, човни та човнові двигуни, комп’ютерну техніку, зарядні станції, рації з акумуляторами, мультичастотні підсилювачі сигналу для захисту важкої чи броньованої рухомої техніки, запчастини для ремонту автомобільної техніки, комп'ютерну техніку з шифрувальним програмним забезпеченням тощо.

Читайте також: Громада на Полтавщині передала ₴1 мільйон на автотехніку для ЗСУ

Як повідомлялося, бюджет громади міста Миколаєва спрямував на підтримку Сил оборони України близько 700 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-