Ракетний удар по Харкову: постраждали 45 людей, 38 із них - у лікарнях

Ракетний удар по Харкову: постраждали 45 людей, 38 із них - у лікарнях

Укрінформ
У Харкові внаслідок ракетних ударів по центру постраждали 45 людей, 38 із них - у лікарнях, одна з пацієнток перебуває в комі.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ. 

“За оновленою інформацією, станом на зараз 45 постраждалих. У медзакладах Харкова перебуває 38 осіб, в тому числі: четверо дітей у легкому стані; три людини перебувають у важкому стані, з них одна літня жінка у вкрай важкому стані – перебуває в комі”, – поінформував Синєгубов.

Пресслужба Харківської міської ради додала, що внаслідок атаки РФ пошкоджено 33 будинки, магістральний газопровід і теплові мережі, також в районі ударів зараз немає світла, шість будинків тимчасово без опалення.

“Станом на 10:00 виявлено 33 житлові будинки, які були пошкоджені сьогодні, 2 січня, внаслідок ракетних обстрілів Шевченківського району. У квартирах і місцях загального користування вибито близько 170 вікон, а також пошкоджено дві покрівлі”, – йдеться у дописі.

Міський голова Ігор Терехов наголосив, що залучені всі комунальні служби. За його словами, через пошкодження тепломагістралі шість будинків залишилися без опалення, також у мікрорайоні є проблеми з газо- та електропостачанням.

Читайте також: Війська РФ атакували Харків «Кинджалами» та С-300

“Було пошкоджено магістральний газопровід, стався вибух. Станом на зараз витік газу локалізували. Також було пошкоджено теплову магістраль. Зараз наші комунальні служби працюють над тим, щоб оперативно усунути пошкодження, бо вночі очікуємо зниження температури. Крім цього, є будинок із дуже серйозними пошкодженнями. Зараз будівельники працюють над можливістю збереження цієї будівлі, бо там відійшла тримальна стіна”, – сказав Терехов.

Як повідомлялося, російські військові вранці 2 січня завдали по Харкову щонайменше шість ударів.

Загинула 91-річна жінка. Станом на 11 годину було відомо про 44 постраждалих, серед них п'ять – діти.

Пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, господарчі споруди, цивільна інфраструктура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-