Обстріл Львова: лікарі розповіли про стан постраждалих, найважчу пацієнтку прооперували

Обстріл Львова: лікарі розповіли про стан постраждалих, найважчу пацієнтку прооперували

Ексклюзив
Укрінформ
До львівської лікарні невідкладної медичної допомоги було направлено 13 постраждалих внаслідок ранкового обстрілу. Найважчу пацієнтку довелося терміново прооперувати.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив завідувач відділення невідкладної медичної допомоги Назар Стельмах.

«До лікарні доправили 13 пацієнтів, здебільшого це є осколкові поранення та забій м’яких тканин. Найважчій пацієнтці, якій 69 років, надано невідкладну медичну допомогу. В неї відкритий перелом лівої променевої кістки - в ургентному порядку їй проведено оперативне втручання. На даний момент її стан стабільний, жінка знаходиться у травматологічному відділенні», - сказав Стельмах.

Читайте також: Наймасованіша атака з повітря: у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі - загиблі та поранені

Як повідомляв міський голова Львова Андрій Садовий, наразі є 14 постраждалих в лікарні Св. Луки, з них одна людина у важкому стані, ще одна – у стані середньої важкості, решта отримали легкі травми. Одна людина загинула. Це чоловік, віком 40 років.

Внаслідок ворожого обстрілу є влучання у житловий будинок у Львові. Руйнувань зазнали три школи, дитячий садочок та 13 багатоповерхівок. Одна людина загинула, 15 - травмовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-