Постачання газу в Херсон відновили - Президент

Постачання газу в Херсон відновили - Президент

Укрінформ
Усі служби працюють над відновленням енергозабезпечення Херсона, постачання газу там відновлено.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав у зверненні, розповідаючи про результати наради з міністром внутрішніх справ Ігорем Клименком, передає кореспондент Укрінформу.

"Всі служби працюють над відновленням енергозабезпечення Херсона. Учора 70% міста залишилося без електрики. Критична інфраструктура заведена на генератори. Поступово відновлюють нормальну роботу. Постачання газу Херсону відновлено", - сказав він.

За його словами, Клименко доповів і про роботу всієї системи МВС - реагування на надзвичайні ситуації, розмінування території, забезпечення зброєю й технікою підрозділів Нацгвардії та Нацполіції, що воюють на передовій.

Читайте також: Обстріл Херсонського вокзалу: в ОВА розповіли про стан потерпілих і показали наслідки

Президент повідомив, що унаслідок російського обстрілу Херсона, який стався у вівторок, загинув лейтенант поліції Ігор Місюня.

"Вчора (внаслідок російського удару по Херсону - ред.), на жаль, один працівник поліції загинув – лейтенант Ігор Місюня, Кіровоградське ГУНП. Мої співчуття рідним та близьким... Чотири людини постраждали, із них двоє – хлопці-поліцейські, усім надано необхідну допомогу", - зазначив він.

Як повідомлялося, ввечері 26 грудня російські війська завдали удару по залізничному вокзалу у Херсоні, внаслідок чого є потерпілі та пошкодження рухомого складу.

Пізніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що внаслідок обстрілу загинув поліцейський, ще двоє - у лікарні з осколковими пораненнями.

Посол Сполучених Штатів в Україні Бріджит Брінк засудила обстріл Росією залізничного вокзалу в Херсоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-