Обстріл Херсонського вокзалу: в ОВА розповіли про стан потерпілих і показали наслідки

Обстріл Херсонського вокзалу: в ОВА розповіли про стан потерпілих і показали наслідки

Відео
Укрінформ
Під час обстрілу Херсонського вокзалу напередодні, 26 грудня, 16 цивільних отримали легкі ушкодження, а двох поліцейських госпіталізували з пораненнями середньої важкості.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

"Цивільні люди отримали поранення легкого ступеня, їм була надана допомога на місці. Працівники поліції були доправлені до лікарні в стані середньої тяжкості, але лікарі запевнили, що з ними все буде гаразд", - зазначив Толоконніков.

Він нагадав, що правоохоронці постраждали, коли допомагали людям спускатися в укриття. Це дозволило уникнути великої кількості жертв. На жаль, їхній колега, 28-річний поліцейський з Кіровоградщини, загинув.

Херсонська ОВА показала наслідки російської атаки. На відео видно численні пошкодження фасаду вокзалу, приміщень всередині.

Читайте також: Війська РФ атакували з безпілотника лікарню в Бериславі, є поранений

Як повідомляв Укрінформ, увечері 26 грудня, за кілька хвилин до відходу евакуаційного потяга, російські війська завдали удару по залізничному вокзалу в Херсоні. Було пошкоджено будівлю і знищено чотири вагони поїзда.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-