У Сєвєродонецьку чоловіків при спробі отримати адмінпослуги росіяни відправляють до військкомату

У Сєвєродонецьку чоловіків при спробі отримати адмінпослуги росіяни відправляють до військкомату

Укрінформ
У тимчасово захопленому Сєвєродонецьку Луганської області усіх чоловіків призовного віку при спробі отримати будь-яку адміністративну послугу російські загарбники відправляють до військкомату.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

У Сєвєродонецьку усіх чоловіків призовного віку при спробі отримати будь-яку адміністративну послугу відправляють до військкомату. Стосується це й оформлення паспорта РФ, і намагання працевлаштуватися. Медична комісія розпочне оглядати військовозобов’язаних одразу після Нового року, ідеться в повідомленні.

У сусідньому Лисичанську тривають огляди житла нібито перед відновленням. Загарбники відкривають усі порожні квартири, складають дефектний акт, а між тим шукають там щось більш-менш цінне. Деякі багатоповерхівки "попередньо оглянуті" вже неодноразово, зауважили в ОВА.

Читайте також: Росіяни вербують «кадетів» на окупованій території Луганщини - Центр нацспротиву

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, "окупанти потужно обстріляли Невське – на території села вчора сталося 15 вибухів. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв та нових руйнувань. Коли безпекова складова дозволила, жителям населеного пункту роздали продуктові пакунки від держави та волонтерів, запропонували евакуюватися".

Біля Стельмахівки ворог 24 грудня намагався прорвати оборону, однак вимушений був відійти на раніше зайняті позиції. З авіації росіяни вдарили по Новоєгорівці та Серебрянському лісу.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій території Луганщини росіяни змушують місцевих жителів та ув'язнених колонії вступати до своїх штурмових загонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-