Ворог за добу обстріляв дев'ять населених пунктів на Донеччині: загинув цивільний, є поранені

Ворог за добу обстріляв дев'ять населених пунктів на Донеччині: загинув цивільний, є поранені

Фото
Укрінформ
На Донеччині за минулу добу, 22 грудня, росіяни обстріляли дев'ять населених пунктів, вбивши одну цивільну людину і поранивши десять.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області, передає Укрінформ.

"Росія вбила на Донеччині людину та 10 поранила... Протягом доби окупаційні війська завдали по цивільному населенню 17 ударів. Ворог бив з авіації, РСЗВ «Ураган», «Град» та артилерії. Армія рф атакувала 9 населених пунктів: міста Авдіївка, Курахове, Торецьк, села Антонівка, Бердичі, Катеринівка, Кліщіївка, Новоселівка Перша, Сокіл", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що два авіаудари керованими авіабомбами «ФАБ-500» росіяни завдали по Торецьку, де поранили 4 людей. Руйнувань зазнали 20 багатоквартирних та 5 приватних будинків, об’єкти соціальної інфраструктури.

Зокрема, одну авіабомбу росія скинула на Катеринівку. Загинула цивільна особа. Пошкоджено щонайменше 16 приватних будинків, гараж, автомобіль, газопровід, ЛЕП.

З «Ураганів» та артилерії окупанти били по селу Новоселівка Перша – поранили трьох людей.

Читайте також: У Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджена контактна мережа, тролейбуси не ходять

Авдіївку російські війська атакували з «Градів» та артилерії. Поранень зазнала цивільна особа.

Унаслідок артилерійського обстрілу травмовано людину в Кураховому. Пошкоджено 5 багатоквартирних та 4 приватні будинки, автомобілі, гараж.

Ще одна цивільна особа зазнала поранень під час артобстрілу в Антонівці.

Загалом в області пошкоджено 63 цивільних об’єкти – 52 житлових будинки, об'єкт соціальної інфраструктури, амбулаторії, гаражі, автомобілі, автошколу, газопровід, ЛЕП.

Інформують, що поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині минулої доби, 22 грудня, російські війська обстрілювали 20 населених пунктів з артилерії і мінометів, а також завдавали авіаударів.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-