Ворог за добу 174 рази вдарив по Запорізькій області, двоє поранених

Ворог за добу 174 рази вдарив по Запорізькій області, двоє поранених

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці РФ завдали 174 удари по 21 населеному пункту Запорізької області.

Про це у Телеграмі повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

«Військовослужбовці РФ завдали 174 удари по 21 населеному пункту Запорізької області, є руйнування та поранені», - повідомив він.

Зі слів Малашка, ворог здійснив 9 РСЗВ-обстрілів Гуляйполя, Полтавки, Малої Токмачки, Роботиного та Малих Щербаків, а також 36 БПЛА-атак по Гуляйполю, Залізничному, Малій Токмачці, Роботиному, Новодарівці, Білогір'ю, Левадному, Червоному, Чарівному, Гуляйпільському й Малим Щербакам.

Також він повідомив, що ️129 артобстрілів прийшлися по території прифронтових міст і сіл, зокрема Оріхова, Новоданилівки, Новоандріївки, Преображенського, Левадного, Роботиного, Степового, Плавнів, Лобового та П'ятихаток.

Читайте також: Росіяни за добу атакували 12 областей України - зведення ОВА

«Внаслідок обстрілу села Гуляйпільське поранення отримали місцеві жителі – 55-річна жінка та 73-річний чоловік. Їх оперативно доправлено до лікувальної установи», - повідомив він.

Зазначається, що внаслідок обстрілів надійшло повідомлення про пошкодження об'єкту соціальної інфраструктури в результаті ворожої атаки.

Як повідомляв Укрінформ, за попередню добу окупанти гатили по 19 містах та селах Запорізької області, зафіксовано 107 ударів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-