У Самборі на Львівщині відкрили Алею пам’яті захисників України

У Самборі на Львівщині відкрили Алею пам’яті захисників України

Фото
Укрінформ
У Самборі відкрили Алею пам’яті захисників України, створення якої організували влада міста та родини загиблих військовослужбовців.

Про це повідомляє в Телеграмі Львівська ОВА, передає Укрінформ.

«Алея – виставка інформаційних стендів про 66 військовослужбовців з Самбірської територіальної громади, які загинули, обороняючи Україну від російської ворожої армії», - йдеться у повідомленні.

Алею пам’яті захисників України у Самборі розташували у центральній частині міста поблизу ратуші. На інформаційних банерах інформація про кожного воїна, де і коли загинув, підрозділи, у яких служив, його фотопортрет.

Під час церемонії відкриття присутні молитвою вшанували усіх полеглих захисників. Виставка є тимчасовою, а після закінчення війни у місті для вшанування захисників і захисниць планують спорудити великий меморіал на площі Пам’яті.

Читайте також: У Кіцмані відкрили Алею Слави загиблих героїв

Як повідомляв Укрінформ, влітку у Львові з’явилася площа Ангелів. У межах деколонізації перейменували площу Стефана Яворського, що перед Гарнізонним храмом. Тут прощаються з українськими героями, які стають ангелами-охоронцями своїм родинам, своїм побратимам.

Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-