Нічна атака на Одесу: постраждали двоє працівників авторемонтного підприємства

Нічна атака на Одесу: постраждали двоє працівників авторемонтного підприємства

Фото, відео
Укрінформ
Унаслідок нічної атаки по Одещині у ніч на 13 грудня в місті отримали поранення двоє працівників комунального підприємства з ремонту автомобілів, на територію якого впали уламки збитого дрона.

Про це у коментарі журналістам повідомила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, передає Укрінформ.

«При збитті один з дронів влучив на територію автопідприємства. Двоє співробітників отримали поранення, у тому числі й опікові. Їх госпіталізовано, їх стан стабільний», - розказала Гуменюк.

Вона також повідомила, що усі 9 безпілотників типу Shahed 136 були запущені з Криму та розподілені на дві ударні групи: частина заходила з боку моря, інша – з території тимчасово окупованої Херсонщини.

В наслідок нічної ворожої атаки постраждало авторемонтне підприємство в Одесі / Фото: Ніна Ляшонок

Гуменюк зазначила, що роботу ППО під час цієї дронової атаки ускладнили погодні умови – стояв густий туман.

Читайте також: Кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки на Київ зросла до 53 - Кличко

«Цілями ворога продовжують бути енергетичні та інфраструктурні об’єкти. Зокрема, один з об’єктів портової інфраструктури був уражений уламками збитого дрона», - додала Гуменюк.

Як згодом повідомив у Телеграмі голова Одеської ОВА Олег Кіпер, постраждалі працівники підприємства знаходяться у важкому стані, в одного з них сталася зупинка серця.

«Чоловіки продовжують лікування у медичних закладах міста. Стан в обох важкий. У 42-річного слюсаря авторемонтної КУ зупинялося серце», - йдеться в повідомленні.

Другий постраждалий - 50-річний далекобійник із Донеччини.

За словами Кіпера, стан цього чоловіка також важкий, лікарі продовжують протишокову, антибактеріальну терапію. Чоловік знаходиться у блоці інтенсивної терапії опікового профілю.

Як повідомляв Укрінформ, на Одещині Силами протиповітряної оборони вночі було уражено дев'ять БпЛА типу "Shahed-131/136.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-