Ракетна атака: у кількох громадах Київщини уламками пошкоджені будинки

Ракетна атака: у кількох громадах Київщини уламками пошкоджені будинки

Оновлено
Укрінформ
У Київській області внаслідок падіння уламків збитих російських ракет станом на 8:45 п’ятниці, 8 грудня, є інформація про пошкодження приватних будинків у декількох громадах.

Як передає Укрінформ, про це начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці.

За його словами, зранку ворог вкотре атакував Київську область, цього разу - ракетами. Повітряна тривога тривала понад півтори години.

У регіоні активно працювали сили протиповітряної оборони.

“Влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. За оперативною інформацією, постраждалих немає”, - зазначив очільник ОВА.

Унаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей станом на 8:45 є інформація про пошкодження приватних будинків у декількох громадах. У будинках вибиті вікна, часткові руйнації стін. Аварійні служби вже працюють.

Читайте також: Ворог за добу вдарив по 20 містах і селах Запоріжжя - 82 обстріли

Більш детальну інформацію щодо пошкоджень Кравченко пообіцяв надати згодом.

“Оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків ранкової атаки. Людям буде надана вся необхідна допомога”, - запевнив він.

Пізніше начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко повідомив у Фейсбуці, що у двох районах Київській області внаслідок падіння уламків збитих російських ракет станом на 11:00 п’ятниці, 8 грудня, пошкоджено три приватні будинки.

“Станом на 11:00 внаслідок падіння уламків збитих ворожих ракет на Київщині пошкоджено 3 приватні будинки у двох районах Київщини. У будинках вибиті вікна, двері, посічені фасади, частково зруйновано стіни. Також зафіксований факт пошкодження однієї автівки”, - ідеться у повідомленні.

Постраждалих та жертв серед людей немає.

Як повідомляв Укрінформ, ППО ще на підльоті знищила всі ракети, які летіли у напрямку Києва вранці 8 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-