У пункті «Угринів» на кордоні з Польщею тимчасово обмежать оформлення вантажівок і автобусів

У пункті «Угринів» на кордоні з Польщею тимчасово обмежать оформлення вантажівок і автобусів

Укрінформ
У польському пункті пропуску «Дрогобичув», що навпроти українського ПП «Угринів», 28 листопада запроваджується тимчасове обмеження в оформленні вантажівок та автобусів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає Укрінформ.

«За інформацією, яка надійшла від польських прикордонників, 28 листопада 2023 року орієнтовно з 9:00 до 21:00 в пункті пропуску «Дрогобичув», що навпроти українського «Угринова», у звʼязку з ремонтними роботами відбудеться повноцінне відключення електроенергії. Оформлення суміжною стороною у вищезазначений період буде здійснюватись на мобільних терміналах», - ідеться у повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що у звʼязку з цим пропуск вантажних транспортних засобів з повною масою до 7,5 тонни, а також автобусів буде тимчасово призупинено. Пропуск легкових автомобілів здійснюватиметься у звичайному режимі.

Прикордонники закликали громадян врахувати цю інформацію під час перетину кордону.

Читайте також: Кордон незгоди: чи вирішуватиме польська влада проблему з блокадою?

Як повідомлялось, польські протестувальники розпочали цілодобову блокаду пункту пропуску «Медика – Шегині», яка триватиме до 3 січня, та не виключають повної блокади кордону навіть на пропуск гуманітарної допомоги.

Польські перевізники розпочали безстроковий протест 6 листопада. Страйк призвів до повної зупинки руху на трьох прикордонних пунктах пропуску між Польщею та Україною: «Дорогуськ - Ягодин», «Корчова - Краківець», «Гребенне - Рава-Руська». На кордоні утворилися черги українських вантажівок на кількадесят кілометрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-