МВС готове додатково розгорнути на Одещині 13 пунктів обігріву - Клименко

МВС готове додатково розгорнути на Одещині 13 пунктів обігріву - Клименко

Укрінформ
В Одеській області працює 55 "пунктів незламності", Міністерство внутрішніх справ також готове у разі потреби додатково розгорнути у регіоні 13 пунктів обігріву.

Про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив у ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

«Ми ще з п’ятниці підготували додатково ... відповідний транспорт, генератори, котельні від 1 МВт до 2,2 МВт, і таких котелень у нас більш як 20 штук, які готові у визначений час у разі необхідності прибути до Одеської області. Також в Одеській області ми готові додатково за потреби розгорнути 13 (мобільних) пунктів обігріву», - сказав глава МВС.

За його словами, нині на Одещині працює 55 "пунктів незламності", з них 2 мобільні.

Клименко зазначив, що інформація про постраждалих унаслідок негоди на цей час не надходила, правоохоронці продовжують працювати на дорогах і контролювати трафік. За його словами, у заметіль потрапило багато машин – понад 1,5 тисячі вантажівок і велика кількість автобусів.

Читайте також: Негода на Одещині: уночі впала 100-метрова труба котельні, зі снігу витягли пів тисячі авто

Від системи МВС до ліквідації наслідків негоди залучено близько 6 тисяч особового складу та багато техніки, у тому числі важкої, зауважив міністр.

Як повідомлялося, в Одеській області у зв'язку з негодою найскладніша ситуація на півночі та півдні, де снігові перемети сягають півтора метра. До ліквідації наслідків негоди залучені рятувальники, поліцейські, нацгвардійці, прикордонники. Відбуксовано понад 500 автомобілів, зокрема 14 автобусів та 12 автомобілів екстреної допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-