На Луганщині загарбники скаржаться на брак забезпечення і великі втрати

На Луганщині загарбники скаржаться на брак забезпечення і великі втрати

Укрінформ
На Луганщині російські загарбники скаржаться, що керівництво кидає їх в "мясні штурми" та не забезпечує продовольством і зимовим одягом.

Про це повідомляє у Фейсбуціпресслужба Луганської ОВА, передає Укрінформ.

"На Куп’янському напрямку окремі російські військовослужбовці все частіше скаржаться на постійні втрати у живій силі через невдалі наступальні дії та заявляють про небажання вести їх у подальшому. Вважають, що керівництво навмисно відправляє їх на «м’ясні» штурми, не рахуючись із втратами... Водночас на Сватівській ділянці фронту ворог відзначає незадовільне тилове забезпечення власних підрозділів. Це стосується постачання, зокрема, зимового одягу та продовольства", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед новобранців у ворога – здебільшого особи похилого віку, які мають "певні залежності".

Читайте також: У Хрустальному на Луганщині загарбники ріжуть на метал одну із найсучасніших шахт

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, загарбники спробували організувати штурми біля Стельмахівки і в Серебрянському лісі. Але знайти слабину в обороні українських військ їм не вдалося – атаки ворога відбито. Наземний наступ на Лиманському напрямку росіяни супроводжували авіаційною підтримкою, поціливши по території лісництва.

У районах Невського та Білогорівки зафіксовані масовані артилерійські та мінометні обстріли.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Рубіжному Луганської області російські загарбники влаштували у школі військовий госпіталь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-