Росіяни за добу обстріляли три райони Харківщини, постраждалих немає

Росіяни за добу обстріляли три райони Харківщини, постраждалих немає

Укрінформ
Минулої доби, 24 листопада, війська РФ обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів Харківщини, постраждалих серед цивільного населення немає.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Упродовж минулої доби ворог обстрілював прифронтові та прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. Зокрема, під ударами росіян перебували Козача Лопань Харківського району, Вовчанськ Чугуївського району, Синьківка, Кучерівка, Першотравневе, Іванівка, Кислівка, Крохмальне Куп'янського району. За добу постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прикордонники зафіксували спроби заходу російських ДРГ на територію Харківщини

Щодо ситуації на фронті очільник ОВА зазначив, що на Куп'янському напрямку тривають важкі бої. За добу наші захисники відбили 15 атаки в районах Синьківки та Петропавлівки. Просування у ворога немає.

За словами Синєгубова, за добу піротехніки ДСНС обстежили понад 3,14 га території та знешкодили 120 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Російська армія за добу обстріляла 14 населених пунктів Харківщини

Як повідомляв Укрінформ, вночі російські загарбники випустили по Україні рекордну кількість ударних БпЛА типу Shahed-131/136.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-