На Херсонщині паливом для обігріву передусім забезпечують населені пункти без світла і газу

На Херсонщині паливом для обігріву передусім забезпечують населені пункти без світла і газу

Укрінформ
На Херсонщині паливом для обігріву передусім забезпечують населені пункти у прибережних зонах, які перебувають під постійними ворожими обстрілами, де немає світла і газу.

Як передає Укрінформ, про це повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ.

«Продовжується робота з забезпечення, перш за все, населених пунктів, які без світла і без газу - це прибережні зони, і вони забезпечуються першочергово паливною деревиною, брикетами, пелетами, якими можна топити взимку», - каже Толоконніков.

Далі паливо доправлятимуть і в інші громади, перш за все, незахищеним верстам населення, і, за можливості - всім іншим жителям громад, які залишають свої заявки у старостатах.

Читайте також: Херсонщина готується відновлювати критичну інфраструктуру на лівобережжі після деокупації

Як повідомляв Укрінформ, в населені пункти Херсонщини продовжують доставляти дрова для опалення домівок місцевих мешканців. Зокрема, Міжнародний Комітет Червоного Хреста передав Милівській громаді деревинні паливні брикети. По тонні твердого палива отримає кожне домогосподарство. Допомогу доставлятимуть згідно з графіком до всіх населених пунктів громади. Волонтери привезли 44 тонни брикетів для опалення домівок жителів Бериславської громади - паливні матеріали передав Міжнародний комітет Червоного Хреста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-