У Запорізькій та Одеській областях внаслідок російських ударів пошкоджені мережі

У Запорізькій та Одеській областях внаслідок російських ударів пошкоджені мережі

Укрінформ
У Запорізькій та Одеській областях внаслідок ударів армії РФ пошкоджені електричні мережі.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство енергетики повідомляє у Фейсбуці.

«У Запорізькій та Одеській областях внаслідок ворожих ударів пошкоджені мережі, через бойові дії та технологічні порушення без світла 416 населених пунктів», - ідеться в повідомленні.

В Одеській області вночі внаслідок ворожого удару було пошкоджено енергетичний об’єкт - нафтобазу. Також пошкоджено електромережі, без світла залишилися 1 550 споживачів. Через технологічні порушення без світла залишилися понад 1 700 споживачів. Наразі тривають роботи з підключення.

У Запорізькій області через падіння дрона відключено повітряну ЛЕП, споживачі не знеструмлювалися. Загалом в області через обстріли без світла залишаються 63 населених пункти.

У Донецькій області внаслідок обстрілів було знеструмлено 12 населених пунктів, без світла залишилися майже 21 тис. абонентів.

Енергетики заживили 21 населений пункт, включно з тими, які були знеструмлені раніше, та повернули світло 24,7 тис. абонентам. Загалом в області залишаються без світла 113 населених пунктів.

У Чернігівській області з технічних причин знеструмлено шість населених пунктів і один частково. Без світла залишилися 2 266 абонентів.

На Дніпропетровщині внаслідок бойових дій в одному з районів області пошкоджено газопровід, від газопостачання відключено приватний будинок.

Читайте також: Загарбники за добу обстріляли 14 населених пунктів Харківщини

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області російський дрон типу Shahed-131/136 влучив в об'єкт енергетичної інфраструктури, одна людина зазнала поранень.

У Запоріжжі через ворожі дрони на території обʼєкта інфраструктури загорілися будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-