Агентство відновлення отримало у підпорядкування чотири пункти пропуску на Закарпатті

Агентство відновлення отримало у підпорядкування чотири пункти пропуску на Закарпатті

Укрінформ
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України отримало в підпорядкування чотири автомобільні пункти пропуску в Закарпатській області.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Агентства відновлення у Фейсбуці.

«Триває процес передачі автомобільних пунктів пропуску від Державної митної служби до сфери відповідальності Агентства відновлення, яке займатиметься будівництвом, реконструкцією, ремонтом, модернізацією пунктів пропуску, їхнім утриманням та експлуатацією. На сьогодні ще 4 КПП в Закарпатській області передані до сфери відповідальності Агентства», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Агентство відновлення отримало в підпорядкування пропускні пункти «Косино» («Барабаш») і «Дзвінкове» («Лонья») на україно-угорському кордоні, «Солотвино» («Сігету Мармацієй») на україно-румунському та «Малий Березний» («Убля») на україно-словацькому кордоні. Наразі Служба відновлення в Закарпатській області готує тендери на утримання цих пунктів пропуску.

Очікується передача ще чотирьох КПП на Закарпатті.

Читайте також: Агентство відновлення ініціює зустрічі з будівельним бізнесом у регіонах

Як повідомлялося, Агентство відновлення вже отримало в підпорядкування 19 автомобільних пунктів пропуску на кордоні. Загалом, згідно з рішенням, яке Кабінет Міністрів ухвалив у березні цього року, Держмитслужба повинна передати Агентству відновлення 29 пропускних пунктів. Це дозволить йому більш комплексно планувати і реалізовувати проєкти стосовно поліпшення логістики з країнами-союзницями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-