Загарбники відправляють мобілізованих із Старобільська у Краснодарський край - ОВА

Загарбники відправляють мобілізованих із Старобільська у Краснодарський край - ОВА

Укрінформ
У тимчасово захопленому Старобільську Луганської області триває примусова мобілізація. Усіх, хто не зміг ухилитися, росіяни відправляють на навчання у Краснодарський край.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

"Росіяни продовжують примусову мобілізацію жителів Старобільська. Аби уникнути призову на військову службу до армії РФ, чоловіки не з’являються на роботі, переховуються, переїжджають до менших населених пунктів", - ідеться у повідомленні.

Мобілізованих громадян, які не змогли ухилитися, відправляють для військової підготовки до Краснодарського краю, зауважили в ОВА.

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, на Луганщині ворог противник атакує, задіявши авіацію та значну частину наземної техніки.

"Намагається скористатися перевагою до настання холодів. Втім, тільки за учора відбиті чотири його атаки поблизу Новоєгорівки на Сватівщині”, - зазначив Лисогор.

Читайте також: Загарбники за добу 45 разів обстріляли Невське на Луганщині, є руйнування

Новоєгорівка, Білогорівка та територія Серебрянського лісу, зазнали й ударів з неба. Від обстрілів постраждали Невське та Макіївка, там ще залишаються люди.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники депортують з тимчасово захоплених територійукраїнських в'язнів, які відмовляються від паспорта РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-