Із загиблим воїном 128-ї бригади попрощалися на Закарпатті

Із загиблим воїном 128-ї бригади попрощалися на Закарпатті

Фото, відео
Укрінформ
Жителі міста Хуст Закарпатської області у середу попрощалися з Героєм, створивши "живий коридор". 29-річний Едуард Марко загинув під час російського ракетного удару по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади в селі Зарічне на Запоріжжі.

Про це повідомила у Фейсбуці Хустська міська рада, передає Укрінформ.

"8 листопада у місті над Тисою прощаються з бійцем 128-ї ОГШБр - Едуард Марко трагічно загинув, захищаючи незалежність України від окупантів ціною власного життя", - йдеться у дописі.

Із загиблим воїном 128-ї бригади попрощалися на Закарпатті/Фото: zakarpattya.net.ua

У міськраді зазначили, щоб гідно провести в останню путь воїна, хустяни створили "живий коридор" від лікарні до рідної домівки військового.

"Навколішки зі сльозами на очах, болем і скорботою, запаленими лампадками учні та вчителі Хустської ЗОШ I-III ст. №2 проводжали похоронний кортеж з Героєм…Пролунав прощальний шкільний дзвінок...”, - повідомляє видання Закарпаття онлайн.

Читайте також: У Латвії поховали добровольця, який воював за Україну і загинув під Лиманом

6 листопада на Закарпатті вшанували пам'ять військових 128-ї гірсько-штурмової бригади, які загинули 3 листопада у Запорізькій області внаслідок влучання російської ракети "Іскандер".

З 6 листопада на Закарпатті було оголошено триденну загальнообласну жалобу.

Як повідомлялося, 3 листопада на Запорізькому напрямку противник вдарив ракетою "Іскандер-М" по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Внаслідок ворожого удару загинули 19 воїнів, також поранення різного ступеня тяжкості дістали місцеві жителі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-